Studio


Bij Tall Recordings kun je terecht voor al je opnames, mixes, audio post-productie, voice-overs en mastering. Variërend van een snelle demo tot een complete album productie. Uiteraard ben je daarnaast ook van harte welkom voor elk ander audio/muziek-gerelateerd project. Bij elk project heb je de keuze om op te nemen op tape (24 kanaals) of multitrack digitaal. Wij zullen samen van te voren bepalen wat voor jou de ideale keuze zal zijn.


De ruime opnameruimte heeft een levendige akoestiek wat het ideaal maakt voor het opnemen van volledige bands met daarbij bijvoorbeeld een mooie, grote drumsound. Hoewel de veelzijdigheid van de ruimte ervoor zorgt dat kleinere en intiemere akoestische performances ook goed tot hun recht komen. Een uitgebreide backline staat tot jouw beschikking. Gitaarversterkers van een Fender Twin Blackface, een Vox AC30 tot een verscheidenheid aan Marshalls en meer. Drums van groot tot klein en vintage tot gloednieuw. Piano’s, orgels, gitaren en uiteraard voor elke sound de juiste microfoon.


De control room is smaakvol ingericht in een toffe 70’s sfeer en uitgerust met al de benodigde tools om jouw plaat het best te laten klinken. Een vintage analoge mengtafel, Apogee en Lynx converters, DynAudio monitoren en al de outboard dynamics en effecten zijn aanwezig.


Voor de details van de gear, check de gear list.


Tarieven en diensten? Stuur me een bericht of bel me op om je specifieke behoeften te bespreken.